fenntarthatóság, igazságosság, részvétel

Lehet Más Kispest!

Lehet Más Kispest!

Képviselői vagyonnyilatkozat 2016

2016. január 28. - Ferenczi István

Az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozatai a törvény értelmében közérdekből nyilvánosak, de ez csak annyit jelent, hogy ha valaki kéri, akkor kötelesek megmutatni. Azt nem feltétlenül jelenti, hogy a nyilatkozatok közvetlenül elérhetők a kerületi honlapon. Azt pláne nem jelenti, hogy a vagyon alakulása nyomon követhető, hiszen az elmúlt év nyilatkozatot az aktuális leadáskor mindig visszakapjuk. Addig is, amíg értelmesebb, életszerűbb és célszerűbb törvényt hoz a törvényhozó, az egyes önkormányzatokon és egyéni, személyes akciókon múlik az átláthatóság. Az én akcióm az, hogy az enyémet most ide kiteszem.

vagyonnyilatkozat-2016-lmp-oe-ferenczi-istva_n-_1_-1.jpgvagyonnyilatkozat-2016-lmp-oe-ferenczi-istva_n-_1_-2.jpgvagyonnyilatkozat-2016-lmp-oe-ferenczi-istva_n-_1_-3.jpgvagyonnyilatkozat-2016-lmp-oe-ferenczi-istva_n-_1_-4.jpgvagyonnyilatkozat-2016-lmp-oe-ferenczi-istva_n-_1_-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetmaskispest.blog.hu/api/trackback/id/tr548326344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása